Редактор: Виолета Николаеваe-mail: За последното денонощие: 13 687 са изследвани - 2776

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: За последното денонощие: 13 687 са изследвани - 2776
Коментари Харесай

Здравният министър: Вчера видях бебета и малки деца с Ковид и двустранни пневмонии

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" За последното денонощие: 13 687 са изследвани - 2776 позитивни, 263 новохоспитализирани. 139 са под 19 години. Вчера бях в Бургас, там имаше няколко бебета, положителни за Ковид, тримесечно дете, дете на една година, при тях болестта протича леко, само че бяха с друстранна пневмония. 591 са в интензивни отделения. 2533 са излекувани, 97 са умряли ", сподели здравният министър на обичайния брифинг на НОЩ в четвъртък. 

" Медицината не може да се пребори за пациент, който не желае да се бори за себе си. С доста неистини се борим, доста погрешни изказвания опровергаваме. Много огромен боязън сътворяваме в хората и за всичко това отговорността я носим ние. Човек може да излъже целия свят, може да лъже всеки ден, всяка минута, само че човек не може да излъже себе си. Това е най-голямата борба, в случай че желаеме да живеем свободни и да хвърлим маските. Единственото вярно решение е да имаме вяра на науката, а науката сега са имунизациите. ", посочи проф. Костадин Ангелов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР